Mano Security vagt

Fast vagt

Hos Mano Security kan vi assistere dig med alle typer faste vagttjenester uanset industri. Vi hjælper dig med vagter til butik, portner eller byggeplads. 

Når vi løser din sikkerhedsudfordring, har vi dit brand og image i fokus. Vi forstår at dine kunders oplevelse af os, påvirker hvordan de ser på dig og din virksomhed. Vores vagter er derfor altid godt forberedt til opgaven, og vi søger for at planlægning og forberedelse er en del af vores løsning til dig. 

Vores vagter er kommunikative, initiativrige og forstår at tilpasse sig dine ønsker. De agerer hurtigt, kompetent og effektivt for at give dine kunder den bedste service.

Butiksvagt
Vi kan hjælpe dig med at minimere tyveri og hærværk. Vores vagter skaber tryghed for dit personale og sikrer den gode shopping-oplevelse til dine kunder. Vores sikkerhedsvagter forstår at opføre sig diskret og nedtrappe konflikter, uanset hvilket miljø de befinder sig i.

Nattevagt
Mano Security kan holde opsyn med din byggeplads eller virksomhed. Vores sikkerhedsvagter agerer effektivt og minimere risikoen for, at din virksomhed har uønskede gæster. Det ved vi skaber tryghed for dig og dine medarbejdere. 

Ligeledes er vores vagter serviceminded, venlige og kommunikative og tager nemt imod kunder på ex. en byggeplads der skal kigge på projektlejligheder, investorer der skal vises rundt o.lign.

Stationær vagt og portvagt

Vi kan skabe ro, orden og tryghed ved vores tilstedeværelse på din adresse med smil og en høflig fremtoning. Vi kan forbygge indbrud, hærværk og brandskader, så du undgår ubehagelige overraskelser. Hvis uheldet er ude, handler vi hurtigt, så du bliver mindst muligt forstyrret.