Mano Security vagt

Special Services

Eskortering og værdihåndtering

Mano Security tilbyder vagter, som kan løse din serviceudfordring så sikkerheden opretholdelse. Vi sikrer at dine kunstnere eller skuespiller er under de bedste forhold imens optagelserne foregår.

Vi hjælper dig med værdihåndtering til dit arrangement så alle – performere såvel som gæster – får den bedste oplevelse.

Kurser

I Mano Security har vi mange års erfaring i at undervise i førstehjælp og konflikthåndtering. Vi forstår jeres behov og sammensætter kurset i et format, der passer jeres medarbejdere, uanset deres udgangspunkt. Vi hjælper jer med at blive godt klædt på til at tackle konflikter og ulykkessituationer på jeres arbejdsplads.

Hos Mano Security mener vi forebyggelse er et altafgørende redskab i konflikthåndtering. Uddannelse i konflikthåndtering er blevet et værktøj, vi ofte underviser vores kunder i, så de er bedre forberedte til at håndtere konfliktoptrappende situationer på egen hånd. 

Ambassader

Mano Security har mange års erfaring med at servicere ambassader. Vores vagter er uddannet i at forstå dine behov, også når det handler om at tilgodese et internationale miljø. Vi er skarpe på kulturelle forskelle og indbygger de rette forudsætninger i vores sikkerhedsløsninger til dig.

Vores ekspertise spænder fra sikkerhedsplanlægning til bemanding, portner- og receptionsservice.